top

 

Polyester & Vinylester lime

New-Coats kerneprodukt har siden grundlæggelsen været lim til samling af glasfiber produkter baseret på enten polyester eller vinylester.


 

New-Coat har med sin fleksibilitet og utallige varianter af lime en dominerende rolle på markedet.

I tæt samarbejde med globale leverandører og kunder har New-Coat udviklet polyester og vinylester lime, der har netop de mekaniske egenskaber og anvendelsesegenskaber, der kan tilfredsstille ethvert krav, der stilles ved limning, laminering eller hæftning af produkter fremstillet i glasfiber.


 

New-Coat A/S udvikler og producerer lime til et enhver sammenføjning af glasfiberprodukter.

Polyester & Vinylester lim

New-Coats kerneprodukt har siden grundlæggelsen været lim til samling af glasfiber produkter baseret på enten polyester eller vinylester. New-Coat har med sin fleksibilitet og utallige varianter af lime en dominerende rolle på markedet. I tæt samarbejde med globale leverandører og kunder har New-Coat udviklet polyester og vinylester lime, der har netop de mekaniske egenskaber og anvendelsesegenskaber, der kan tilfredsstille ethvert krav, der stilles ved limning, laminering eller hæftning af produkter fremstillet i glasfiber.

Fleksibel polyester lim

Til limning af industriprodukter og til produktion af både, campingvogne, trailers mm. anvendes fleksible lime baseret på polyester med lav krymp, men med høj styrke og god vedhæftning.

Limene produceres med geltid og viskositet efter kundens behov. Indfarvning er mulig i valgfri RAL-farve - eller limen kan leveres med farveskift. Polyesterlime forstærkes ofte med glasfibertråde så lim og laminat passer sammen.

Letvægts lim

Letvægtslime er polyesterbaserede lime med en densitet på typisk 0,65 kg/l. Anvendes primært til sandwichkonstruktioner, hvor letvægts limen hæfter laminat med PVC -, PUR-skum eller balsatræ til en let og stærk konstruktion. Erfaringsmæssigt foretrækkes oftest letvægts lim med høj fleksibilitet, lav exotherm, god vedhæftning, og med geltid og viskositet, nøje afstemt til det enkelte produkt og den specifikke produktionsproce.

Spartelmasse

Ujævnheder i glasfiber produkter udjævnes med spartelmasse, der efterfølgende slibes. Til disse opgaver leverer New-Coat forskellige spartelmasser med lav eller almindelig densitet, optimal vedhæftnings evne og gode slibeegenskaber. Indfarves efter ønske.

Vinylester lim

Til vinylester- eller epoxy-baseret glasfiberkonstruktion, eller ved behov for limning med ekstrem høj styrke, anbefales vinylester lim. New-Coat leverer vinylester lime baseret på en fl eksibel vinylester, der giver særdeles høje mekaniske egenskaber og god vedhæftning til polyester, vinylester og epoxy. Limene kan pumpes og leveres til forskellige hærde systemer - evt. med farveskift. New-Coat vinylester lim har bevist sin styrke ved sammenlimning af tusindvis af vindmøllevinger.

Vi er lige her...

Tal med en ekspert

Vi har både tid og lyst til at høre om dit projekt.