top

 

Gelcoat & Topcoat

New-Coat A/S producerer gelcoat og topcoat efter egne recepter
baseret på polyester fra nøje udvalgte leverandører.


 

Vi tilbyder fremstilling af utallige typer gelcoats og topcoats, der netop har de egenskaber, der kræves til det enkelte produkt eller produktion.

Vores uafhængighed af leverandører sikrer vores kunder det bedst tænkelige forhold mellem pris og kvalitet.


 

New-Coat A/S udvikler og producerer gelcoat samt topcoat, der netop passer til produktet.

Standard

Til industriprodukter anvendes New-Coat`s standard gelcoat, der er kendetegnet ved hurtig og sikker udhærdning, gode mekaniske egenskaber og god dækkeevne. Denne gelcoat/topcoat er økonomisk i brug og har i årtier bevist sin gode holdbarhed - også ved udendørs brug.

NEW-COAT MARINE gelcoat

Sejlbåde, motorbåde, trailers og campingvogne produceres med New-Coat`s MARINE gelcoat, der har årelang modstandsdygtighed overfor konstant påvirkning af vand, lys og vejr.

ISO eller ISO/NPG

Til siloer, tanke og andre kemikaliebeholdere med krav til høj temperatur- og kemikaliebestandighed,anvendes en ISO eller ISO/NPG baseret gelcoat/topcoat.

APEX MARINA Superior Gelcoat

NEWS - find alle informationer på: www.apexmarina.com

Sanitetsgelcoat

Håndvaske og andre sanitetsprodukter kræver en gelcoat helt uden porøsitet med temperaturbestandighed på over 100 C. Til dette anvendes New-Coat`s ISO/NPG gelcoat, der leveres indfarvet eller helt transparent.

Generelt om vores gelcoat og topcoat

Gelcoat og topcoat fra New-Coat leveres i alle RAL-farver eller matches efter kundeprøve indenfor få dage. Viskositet, hærde- og geltider og andre tekniske egenskaber tilpasses det enkelte produkt og produktionsmetoden, herunder særligt hvilken påføringsmetode og arbejdsrutine, der ønskes. Gelcoat og topcoat produceres og leveres indenfor få dage - også i små mængder- så kunden altid anvender frisk producerede coats og minimerer lagerbinding.

Vi er lige her...

Tal med en ekspert

Vi har både tid og lyst til at høre om dit projekt.