top

 

Farvepasta

New-Coat A/S fremstiller farvepasta til anvendelse i glasfiberindustrien til indfarvning af laminat og støbemasse, samt til indfarvning af PVC, polyurethan, epoxy og akryl.


 

 

Vi tilbyder fremstilling af utallige typer gelcoats og topcoats, der netop har de egenskaber, der kræves til det enkelte produkt eller produktion.

Vores uafhængighed af leverandører sikrer vores kunder det bedst tænkelige forhold mellem pris og kvalitet.

New-Coat A/S udvikler og producerer farvepasta til alt hærdeplast.

Polyesterpasta

Farvepasta til polyester leveres styrenholdig i alle RAL-farver eller farvematches efter kundens ønske på få dage. Styrenholdig polyester-farvepasta kan anvendes til indfarvning af polyester til laminat, eller til støbemasse til f.eks. håndvaske i ISO/NPG kvalitet. Ved at tilsætte farvepasta i en neutral base kan man selv indfarve sin gelcoat /topcoat. Styrenholdig polyesterpasta kan produceres og leveres indenfor få dage - også i små mængder.

Farvepasta til andre termoset systemer

Farvepasta til indfarvning af blød PVC, polyurethan, epoxy og akryl fremstilles af New-Coat ved brug af miljøvenlig bærer uden phtalat eller på en pastabærer valgt af kunden, specialtilpasset kundens blanding. Derved kan sikres optimal anvendelighed og bibeholdelse af de mekaniske egenskaber.

Styrenfri polyesterpasta

Farvepasta baseret på styrenfri polyester med væsentlig længere holbarhed leveres på bestillig.

Vi er lige her...

Tal med en ekspert

Vi har både tid og lyst til at høre om dit projekt.